Stiri

Laboratorul Verde al Reciclării vă invită în vacanţa de vară la real,- Hypermarket!

In perioada 6 iulie – 28 iulie Eco-Rom Ambalaje şi real,- invită copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani să descopere, într-un mod inedit, importanța procesului de colectare separată a deşeurilor de ambalaje în Laboratorul Verde al Reciclării.

Citeste mai mult


***

Programul “Ajuta-ti scoala” continua in 2013! Anul acesta, pe langa laptop-uri si proiectoare, poti contribui la dotarea scolii tale cu aparate foto DSLR sau multifunctionale laser.

Programul initiat de real,- in anul 2010, Ajuta-ti scoala continua si in 2013, iar de data aceasta scolile vor putea alege dintre 4 echipamente propuse.

Startul programului va fi dat pe data de 6 iunie iar perioada de desfasurare se va intinde pe durata a 17 saptamani, in toate magazinele real,- participante. Te poti pregati de pe acum sa colectezi bonuri de cumparaturi, informand cunoscutii tai despre aceasta actiune! Nu necesita efectuarea de cumparaturi suplimentare.

Citeste mai mult


***

Crucea Roşie şi real,- Hypermarket se alatură în campania socială de colectare de rechizite: Investeşte în şcoală!

Bucureşti, 10.09.2012 - real,- Hypermarket şi Crucea Roşie Română au lansat, în parteneriat, "Investeşte în şcoală!" - o campanie de colectare şi donare de rechizite şi cărţi către copiii nevoiaşi din întreaga ţară, pentru a le facilita accesul la şcoală. Iniţiativa aparţine real,- Hypermarket, care desfăşoară, încă din 2010, şi alte acţiuni similare, sub denumirea "Academia de rechizite".

Citeste mai mult


***

Cea mai amuzanta poza cu animalul de companie preferat!

Pentru ca am fost placut surprinsi de gradul de participare la indemnul nostru de a posta peisaje pe pagina oficiala de Facebook a campaniei, in perioada 7 august-29 august am lansat o noua provocare pentru sustinatorii nostrii: poze care sa infatiseze animalutul de companie in cele mai amuzante ipostaze.

Citeste mai mult

***

Mai sunt 7 saptamani in care poti sa iti ajuti scoala preferata!

8 scoli au acumulat suficiente puncte pentru a primi 21 de echipamente (laptopuri sau proiectoare) disponibile in programul "Ajuta-ti scoala", fruntase fiind scoli din Constanta si Galati. Avand ca scop dotarea institutiilor de invatamant din Romania cu echipamente IT prin inscrierea de puncte bonus de catre clientii magazinelor real,- scolii preferate, programul continua pana pe data de 26 septembrie a.c.

Citeste mai mult


***

Cel mai frumos peisaj postat pe Facebook!

In perioada 25 iulie - 3 august 2012, pe pagina oficiala a campaniei Academia de Rechizite (www.facebook.com/academiaderechizite) a fost lansata o provocare pentru sustinatorii nostri. Acestia au fost rugati sa publice pe pagina noastra cel mai frumos peisaj pe care au reusit sa-l fotografieze, urmand ca poza cea mai reusita sa fie preluata de catre site-ul nostru.

Citeste mai mult***

Lucram impreuna... pentru a ajuta scoala ta preferata sa dispuna de echipamente performante!

La inceputul lunii iulie a anului trecut, real,- a lansat programul Ajuta-ti scoala, scopul acestui program fiind de a constientiza opinia publica asupra necesitatii dotarii cu tehnica performanta a scolilor, precum si cresterea gradului de implicare a comunitatilor in acest scop, dupa un model european.

Citeste mai mult


***

Programul "Ajuta-ti scoala" continua in 2012!

Anul acesta, poti contribui la dotarea scolii tale cu laptop-uri performante si video proiectoare! Programul initiat de real,- anul trecut: Ajuta-ti scoala continua si in 2012, de data aceasta scolile vor fi dotate cu laptop-uri sau video proiectoare!

Citeste mai mult 
Termeni si conditii