Suport

1. Introducere
2. Ce este nou anul acesta
3. Scopul materialelor de suport
4. Idei pentru a comunica mai bine ca  scoala mea sa intre in program
5. Modele de materiale de suport

Introducere in programul  “Ajuta-ti scoala”

Programul la nivel national “Ajuta-ti scoala” a fost initiat de real,- Hypermarket Romania  incepand cu anul 2010.

 „Ajuta-ti scoala” este o campanie prin care real,- contribuie la dotarea cu tehnica de calcul a scolilor si a liceelor din toata tara, precum si a altor institutii de invatamant care doresc sa se inscrie in program sau sunt selectate/inscrise de clientii real,-.

Editia a IV-a a programului se deruleaza pe o perioada de 17 saptamani, interval in care real,- transforma toate cumparaturile efectuate de clientii sai in puncte. Punctele respective sunt donate de clientii real,- unor scoli generale sau altor institutii de invatamant: licee, scoli particulare, scoli profesionale, universitati etc. La sfarsitul campaniei scolile primesc gratuit din partea real,- Hypermarket echipamente IT pe baza numarului de puncte acumulate. Pentru mai multe informatii verifica regulamentul programului.

Ce este nou anul acesta

Anul acesta fiecare institutie de invatamant care a adunat minimul de puncte poate sa aleaga din mai multe premii, fiind adaugate camere foto DSLR cu obiectiv si un multifuntional laser color, la premiile de anul trecut, care constau in laptopuri si proiectoare.
Astfel fiecare scoala, in functie de numarul de puncte acumulat poate sa isi imbunatateasca actul didactic dupa necesitati.

aparat foto nikon Digital camera DSLR Nikon*
Obiectiv 18-55mm ED II
14 mpx
Inregistrare video full HD
Ecran LCD: 3”

 

multifunctional laser Xerox Xerox WorkCentre*
Multifunctional laser color,
Imprimare/Copiere/Scanare/Fax, A4,
12 ppm color/ 15 ppm mono

 

proiector Benq Proiector BENQ*
SVGA 800 x 600, 2700 lumeni,
RS232/ USB/ S-Video/ RCA,
boxe 2W,
telecomanda

 

notebook Lenovo/Acer Notebook 15,6” Lenovo / Acer*
Procesor dual core
Memmory 2 GB
Hdd 500

*Pozele si descrierea sunt cu titlu de prezentare, iar configuratia orientativa. Modelul echipamentului poate sa difere in functie de stocurile disponibile in momentul achizitiei, in conformitate cu regulile si valorile stabilite prin regulamentul campaniei.

Scopul materialelor de suport

Anul trecut real,- a donat PC-uri la peste 36 de scoli, iar noi ne dorim ca acesta sa creasca de la an la an, pentru ca fiecare scoala sau institutie de invatamant sa acumuleze cat mai multe puncte pentru a primi cat mai multe echipamente. Scopul nostru este ca programul sa fie bine comunicat printre parinti, profesori, vecini, rude, cunostinte pentru ca acestia sa doneze scolilor punctele acumulate la cumparaturile efectuate in magazinele real,-. Astfel creste sansa fiecarei insitutii de invatamant sa acumuleze puncte si sa primeasca laptop-uri gratuite de la real,-.

Idei pentru a comunica mai bine, pentru ca  scoala preferata sa intre in program

Oricine face cumparaturi la real,- in perioada campaniei are specificat pe bonul de cumparaturi punctele acumulate, aferente valorii cumparaturilor sale, puncte care pot fi transformate in laptop-uri prin donarea lor unei scoli sau alta institutie de invatamant. In loc ca aceste puncte sa fie uitate pe bon si aruncate la gunoi, acestea pot fi donate scolilor.

real,- investeste intr-o puternica campanie de promovare a programului pentru a creste sansele fiecarei scoli sa primeasca cat mai multe laptop-uri. Alatura-te si tu eforturilor de promovare si fii unul dintre sustinatorii campaniei, facand-o cunosocuta printre toate cunostintele tale. Chiar daca esti elev, student, parinte sau bunic iti oferim mai jos cateva idei pentru a face cunoscut programul „Ajuta-ti scoala”:

  • implica cat mai multa lume povestindu-le despre program si despre posibilitatea ca scoala aleasa de tine sa acumuleze puncte;
  • descarca si pune afisul programului in holul blocului sau vorbeste cu asociatia de bloc sa faca cunoscut acest afis;
  • verifica daca scoala aleasa a fost inscrisa sau selectata in program intrand pe siteul www.academiaderechizite.ro ;
  • fa tu un afis personalizat  fotografiaza scoala si include-o in afisul standard;
  • scrie un articol despre program in newsleter-ul scolii tale sau pe blog;
  • trimite un e-mail tuturor cunoscutilor tai pentru a promova programul si a aduna cat mai multe puncte pentru scoala aleasa;
  • adauga logo-ul campaniei pe pagina ta de facebook (descarca logo)
  • intra pe siteul www.academiaderechizite.ro si trimite linkul, pentru ca toti prietenii, cunostintele sau rudele tale sa afle despre campanie

Modele de materiale de suport

In aceasta sectiune gasiti modelele de promovare ale campaniei pe care puteti sa le descarcati si sa le folositi pentru a face programul cunoscut tuturor celor care facand cumparaturi la real,-  pot dona punctele acumulate scolii tale sau scolii unde invata copilul tau.

Termeni si conditii