Ce rechizite iti trebuie cand intri in clasa 1? Reduceri reale

Ultima zi de școală primară poate fi una dificilă pentru copii. Este un moment în care trebuie să-și ia rămas bun de la prieteni și să se adapteze la un nou mediu. Este, de asemenea, o ocazie de a-și lua rămas bun de la rechizitele școlare pe care s-au obișnuit să le folosească.

Dacă nu sunteți suficient de norocoși să dețineți o cantitate mare de rechizite, să decideți ce ar trebui să folosească cei mici poate fi dificil. Pentru a-i ajuta pe părinți să înceapă, am oferit câteva sugestii cu cele mai populare rechizite școlare pentru fetele de clasa 1. Creioanele sunt importante pentru a-i ajuta pe cei mici să exerseze scrisul și desenul. Creioanele vin într-o varietate de stiluri, în funcție de preferințele copilului dumneavoastră. 

În perspectiva unui an școlar lung, este timpul să începem să ne gândim la rechizitele școlare. După cum știți, școala poate fi costisitoare și poate fi nevoie de multe ore îndelungate pentru a ajunge la sfârșit de lună. O modalitate de a economisi la buget este să faceți o listă cu toate articolele de care veți avea nevoie, prețurile fiecărui articol și cupoanele disponibile. Acest lucru vă va ajuta să monitorizați cât de mult cheltuiți pe rechizite școlare. Vrem să economisiți bani pe lucrurile mărunte, așa că am adunat câteva oferte excelente pentru dumneavoastră. 

Atunci când te întorci la școală, nu ești încântat doar să îți vezi prietenii din nou și să te reîntâlnești cu ei, ci aștepți cu nerăbdare toate lucrurile noi și interesante pe care le vei învăța. Unul dintre aceste lucruri este cum să-ți organizezi rechizitele școlare.

Anul acesta, asigurați-vă că îi luați fiicei dvs. cele mai bune creioane și markere pe care le poate găsi, astfel încât să poată lucra la noile sale abilități de desen. Bineînțeles, va avea nevoie de hârtie pentru proiectele ei sau pentru momentele în care se plictisește și vrea să deseneze ceva. Când vine vorba de rucsacuri, sugestia noastră este să căutați unul cât mai rezistent și durabil, deoarece va trebui să transporte o greutate mare, inclusiv echipamente informatice.

În timp ce copiii se pregătesc pentru prima zi de școală, poate fi dificil să vă dați seama ce rechizite școlare să aduceți. Unul dintre cele mai importante rechizite de care are nevoie o fetiță în clasa I este ghiozdanul. Ghiozdanul unei fete ar trebui să fie suficient de mare pentru a conține toate rechizitele școlare, dar nu prea mare încât să devină prea greu pentru ea.

Întotdeauna să aveți un pic de spațiu în plus în ghiozdan pentru a putea introduce orice rechizite noi pe care ea le-ar putea lua astăzi. În afară de ghiozdan, există și alte rechizite școlare pe care un elev de clasa întâi ar putea fi nevoit să le cumpere sau să le aducă. Depozitați creioanele, pixurile și radierele într-o trusă pentru creioane. Este posibil să doriți să includeți un suport pentru notițe pentru a păstra notele în ordine. 

Rechizite scoala pentru baieti clasa 1

O modalitate excelentă de a vă face fiul să se simtă bine la școală este să investiți în el în rechizite școlare bune. Copiii din ziua de azi sunt atât de pricepuți la tehnologie și vor cele mai noi și mai noi de pe piață – dar asta nu înseamnă că părinții lor nu-i pot răsfăța cu o investiție pentru școală.

O listă de articole excelente include pixuri, creioane, radiere, rigle, raportoare, compasuri, lipici, agrafe, foarfece, hârtie, bibliorafturi etc. Dacă aveți întrebări cu privire la articolele necesare pentru școală, nu ezitați să contactați profesorul copilului dumneavoastră.

În primul rând, vei avea nevoie de un ghiozdan. Le puteți obține în multe forme și dimensiuni diferite. Ar trebui să îți iei unul care să fie organizat. Apoi, ar trebui să vă luați o cutie de creioane. Mie îmi place să iau una cu roți pentru că este mai ușor de transportat. Veți avea nevoie, de asemenea, de hârtie. Prefer caietele cu spirală pentru că nu au atât de multe pagini pe care trebuie să le răsfoiești. De asemenea, ar trebui să vă luați câteva dosare și câteva pixuri.

Ghiozdane potrivite cand intri la scoala

Este timpul să ne întoarcem la școală, dar ghiozdanul tău este pregătit? În general, un rucsac trebuie să fie de dimensiuni mici, confortabil și rezistent, astfel încât să nu vă doară spatele. Iată câteva linii directoare pentru a profita la maximum de ghiozdanul tău pentru următorul an școlar.

Ghiozdanul trebuie să fie suficient de mic pentru a încăpea în dulap și să fie confortabil de purtat. Curelele de umăr trebuie să fie suficient de late pentru a distribui greutatea în mod egal. Rucsacul trebuie să aibă un spate căptușit și o curea la talie pentru un sprijin suplimentar. 

Așadar, ești pe cale să te angajezi într-o nouă viață, cea de elev de liceu, iar părinții tăi ți-au cerut să îți cumperi un rucsac înainte de a intra în prima zi de curs. Aceasta poate fi o achiziție importantă pentru unele persoane și iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați un ghiozdan!

În primul rând, dimensiunea rucsacului: cu cât rucsacul este mai mare, cu atât este mai puțin probabil să poți încăpea totul în el. Dacă aveți un cadru mai mic, atunci s-ar putea să constatați că nu există suficient spațiu pentru cap în rucsac. De asemenea, un rucsac mai mic va avea mai puține șanse să se prindă de orice, dacă vă grăbiți să ajungeți la ușa clasei. 

Lista cu rechizite de pus in ghiozdan

Nu-mi vine să cred că a venit în sfârșit vremea să ne întoarcem la școală. Parcă abia a început vara, iar acum e timpul să ne facem bagajele și să mergem la cursuri. Fie că te întorci la școală pentru prima dată sau ești un elev veteran, există câteva lucruri pe care ar trebui să te asiguri că le pui în rucsac.

De obicei, primim o listă de rechizite de la profesorii noștri, așa că iată câteva dintre lucrurile pe care ar fi bine să le pui în rucsac: creioane, caiete, pixuri, bandă adezivă, foarfece, bețișoare de lipici, cartele de index, calculatoare, rigle, radiere, gume de șters, agrafe de hârtie și un marker.

Întrucât anul școlar se apropie cu pași repezi, multe persoane se străduiesc să își găsească rechizitele școlare și încep să își pregătească ghiozdanele pentru semestru. Dar ce ar trebui să împacheteze cineva în ghiozdan? Pentru început, ar trebui să vă aduceți manualele.

Dacă sunteți ca mine, atunci probabil că aveți ghinionul de a avea mai mult de o clasă care se întâlnește în fiecare zi. Deși cele mai multe dintre aceste cursuri pot fi în locuri diferite din campus, toate se desfășoară în același interval orar. Așadar, dacă vă uitați manualele pentru oricare dintre cursuri, atunci nu veți putea merge la alte cursuri în ziua respectivă. De asemenea, ar trebui să luați cu dumneavoastră un calculator și un ascuțitor de creioane.

Caiete pixuri si stilou clasa 1

Problema creionului și a stiloului este ceva cu care majoritatea copiilor se vor confrunta la școală, dar mai ales în clasa I. În cele mai multe cazuri, copiii vor trebui să folosească creioanele pentru mâzgălit și scrisul de bază, iar pixurile pentru scrisul mai formal.

Pe piață sunt disponibile o serie de stilouri diferite, dar cele mai comune sunt pixul de bază, stiloul cu stilou și pixul cu bilă rulantă. Dacă ești în clasa I și nu ești familiarizat cu acestea, este de înțeles. Mai mult ca sigur, profesorul tău îți va spune care dintre ele să le folosești. 

Te-ai săturat să te oprești mereu din ceea ce faci pentru a găsi un stilou? Dacă da, lăsați lupta deoparte și investiți într-un stilou nou. Stilourile variază în funcție de preț, calitate și design. Dacă ai nevoie de un stilou care să dureze cât timp ești la școală, atunci ia în considerare achiziționarea unui stilou cu o durată de viață lungă, cum ar fi stilourile Pilot G2. Stilourile Pilot G2 sunt disponibile în diferite culori și au o garanție pe viață.

Nu va trebui să vă mai faceți griji că veți rămâne fără cerneală în timpul unui examen important. Pentru cei care au un stil de viață activ și au nevoie de un stilou ușor de transportat, atunci ar trebui să luați în considerare achiziționarea unui stilou cu clip. Aceste stilouri sunt concepute pentru a rămâne în siguranță în buzunar.